Олег Винник публічно засипав компліментами Квітку Таюне: майже відкрито зізнався, хто його таємна дружина

Олег Винник не розповідає правди про особисте життя, але його мова видає усю правду.

Не дивлячись на те, що Олег Винник робить усе для того, щоб приховати своє особисте життя, журналістам все одно вдається вичепити якусь цікаву деталь про його таємну дружину. Так, вже досить давно в українському шоу-бізнесі вважають, що Квітка Таюне є коханою співака. І на це є вагомі аргументи.

Здавалося б, що популярність виконавця могла би знизитися через наявність у нього родини. Втім, фанати обожнюють біляву красуню, створюють для неї окремі фан-акаунти та уважно слідкують за її творчістю, що просто неймовірно для бек-вокалістки.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі

Саме Олег поставив її поруч на сцені і ніколи не відпускає. Вона зовсім поряд з ним, наче тінь, на яку хочеться дивитися більше, ніж на головного вовка країни.

Компліменти для таємної дружини

Нещодавно на фан-акаунті Олега Винника з’явилася нарізка різноманітних інтерв’ю співака, коли мова заходила про Таїсію Сватко. Олег Винник намагався уникнути деталей, але завжди засипав компліментами кохану дружину. Виконавець сказав, що пишається нею, що в нього не виникає питань, чому саме вона і так далі.

До речі, Катерині Осадчій таки вдалося встановити, чи одружений Олег, адже співак так і не зміг заперечити очевидний факт, і видно, що зовсім не хотів брехати.

Нагадуємо, що історія відносин Олега та Таїсії беруть свій початок ще з учбового закладу. Пара разом вчилася, а потім рушила до Німеччини. Вважається, що за кордоном в них є спільний син Юліан. Деякі підтримують версію, що Таїсія  Сватко є його колишньою дружиною, а не теперішньою.

Схожі статті