Могилу Армена Джигарханяна зрівняли з землею: хрест покосився, пам’ятника немає, портрет ледве помітний

На кінороботах Армена Джигарханяна виросло не одне покоління, а з дня смерті легендарного артиста пройшло вже півроку.

Армен Борисович Джигарханян помер 14 листопада 2020-го на 86-му році життя. Він страждав чималими проблемами зі здоров’ям, через які його серце і зупинилося. Актор був по-справжньому народним улюбленцем.

На його рахунку десятки ролей у фільмах і спектаклях, багато з них залишили значний внесок у вітчизняній індустрії, тому шанувальники дбайливо зберігають пам’ять про знаменитого кумира.

Життя Армена Джигарханяна
Армен Джигарханян

Свій останній прихисток Джигарханян отримав на Ваганьковському кладовищі. Туди часом ходять найвідданіші фанати Армена Борисовича, які з подивом виявили, що його могилу в прямому сенсі зрівняли з землею.

Зараз там навіть немає огорожі, хрест злегка покосився, а саме місце поховання засипане піском. Поруч лежить портрет знаменитості, скромні букети штучних квітів та кілька гвоздик. Про це пише видання КП.

Могила Армена Джигарханяна, фото взяте з відкритих джерел
Могила Армена Джигарханяна, фото взяте з відкритих джерел

Користувачі мережі припустили, що могилу просто готують до встановлення пам’ятника. До речі, колишня дружина покійного артиста, Віталіна Цимбалюк-Романовська, близько місяця тому заявила, що за його могилкою доглядає тільки вона одна. Їх офіційний шлюб тривав менше року, хоча жити разом вони почали ще до весілля.

Віталіна Цимбалюк-Романовська та Армен Джигарханян
Віталіна Цимбалюк-Романовська та Армен Джигарханян

Розлучення пари було гучним і скандальним. Армен Борисович звинуватив дружину в крадіжці великої суми грошей з театру його імені, де Віталіна займала посаду директора. Сама ж вона у відповідь відхрещувалась від звинувачень та навіть наполягала на перевірці її діяльності в театрі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.