Чому 55-річна Руслана Писанка досі приховувала свого сина: хто батько хлопця і чому ніхто його досі не бачив

Руслана Писанка - улюблениця мільйонів українців. Багато хто дивується, як це у зірки такого масштабу немає ще дітей. Виявляється, ми не все про неї знаємо.

Руслану Писанку без сумнівів люблять майже всі українців. По-перше, ця зірка за на початку 2000-х своїм талантом та харизмою довела, що не тільки худорляві дівчата можуть відмінно виглядати у кадрі, а по-друге, її працелюбність та впевненість у собі показали: чим більше працюєш – тим кращі у тебе результати.

Починала зірка, як ведуча прогнозу погоди, а згодом стала видатною акторкою та режисеркою. Тепер стала обличчям ранкового шоу на телеканалі “1+1.”

Руслана Писанка веде прогноз погоди. Фото взято на просторах мережі.

Пишна красуня завжди привертала увагу чоловіків своєю впевненістю та любов’ю до своєї зовнішності.

Руслана Писанка
Руслана Писанка. Фото взято на просторах мережі. 

Та своє серце артистка подарувала одному-єдиному чоловіку – Ігорю Ісакову. Живе пара, як-то кажуть, душа в душу. Руслана з коханим відбудувала маєток, але спільних дітей у пари так і не було.

Писанка зазначає, що їй вже пізно думати про малюків. Проте, є один хлопець якого зірка “плюсів” вважає за рідну дитину.

Названий син Руслани Писанки. Скриншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”.

Програмі “ЖВЛ” Руслана Писанка розповіла про те, що хоч рідних дітей у неї немає зараз, зате наче рідним став для неї син її коханого Ігоря. Вона частково займалася вихованням хлопця, вчила його готувати, адже мешкали разом. Втім, зараз юнак поїхав жити в Черкаси.

Будинок Руслани Писанки
Руслана Писанка зі своїм чоловіком Ігорем. Скриншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”. 

“Життя не закінчується, життя триває”, — сказала артистка.

Її чоловік підтримав обраницю.

Схожі статті