Ольга Фреймут розгнівила українців вказівкою не їсти устриці виделкою: “Спустіться на землю”

Популярна телеведуча Ольга Фреймут регулярно випускає відеоуроки хороших манер, чим так само регулярно гнівить українців.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є справжнім знавцем етикету, яким вона із задоволенням ділиться і з аудиторією. По цій темі Ольга написала вже не одну книгу, також вона дає платні майстер-класи, але оскільки далеко не кожен може відвідати такий захід, на своїй сторінці в Інстаграм Фреймут абсолютно безкоштовно навчає підписників, як правильно вести себе в тій чи іншій ситуації.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На цей раз телезірка показала, як їсти устриці згідно з етикетом. Багатьох збиває з пантелику спеціальна вилка, яку подають до цього делікатесу, ось Ольга і пояснила, для чого вона там потрібна:

“Як правильно їсти устриці? Маленькою виделкою — її ж подали для чогось? Ні. Устриці їмо лівою рукою, “випиваючи” все з мушлі з ширшого кінця. При потребі забираємо молюска виделкою”, — пояснила екс-ревізор.

У коментарях можна спостерігати цілу купу обурення. Багато фоловерів поскаржилися на те, що Фреймут навчає простих людей трапезувати з устрицями в той час, як більшість ледве зводять кінці з кінцями і знаходять гроші на комуналку. Інші ж попросили знаменитість навчити їх делікатно випльовувати цей заморський делікатес, який не усім доводиться до смаку:

  • “Піду в холодильнику пошукаю устриці і буду вчитися правильно їх їсти”;
  • “Покажіть, як правильно їсти їх з нашими зарплатами в країні, коли більшу частину віддаєш на комуналку, трохи менше за проїзд. Решту витрачаєш на устриці?”;
  • “Спустіться на землю”;
  • “Розкажіть, що робити, якщо ось так до рота взяли, а проковтнути неможливо”;
  • “Піду нарешті поясню своїй бабусі-пенсіонерці, як правильно устриці їсти”;
  • “Тепер треба лобстера”, — пишуть коментатори.
Коментарі підписників Ольги
Коментарі підписників Ольги

Схожі статті