Від Лізи та Гаррі Галкіних приховують родичів: Алла Пугачова не розповідає, ким приходиться Микита Пресняков

Ліза та Гаррі Галкіни - незвичайні діти. Двійнята, попри свій вік, досі не розуміють, ким їм приходяться їхні родичі.

Гаррі та Ліза Галкіни народилися у дуже незвичайній родині: дуже зріла мама, старша на багато років сестра, молодий батько та… племінники. Дуже заплутана ієрархія.

Ліза та Гарі Галкін у фотосесії для глянсового журналу. Фото взято на просторах мережі. 

Діти й самі з’явилися на світ незвично: від сурогатної матері. Та від того їх менше не стали любити, навпаки, до них у родині ставляться, як до найдорожчих людей. Маленькі двійнята були запланованими та бажаними дітьми. Проте, не всі члени родини були готові до їх появи. Виявляється Христина Орбакайте, пам’ятаючи, якою матір’ю була Алла Борисівна, висловлювала свої застереження, щодо народження Лізи та Гаррі.

А, ось її син, Микита Пресняков – навпаки дуже радіє, що він є племінником таких малюків. Своїми враженнями від спілкування з дітьми поділився чоловік у програмі “Судьба человека”

Микита Пресняков у програмі “Судьба человека” з Борисом Корчевніковим. скриншот взято з кадру передачі.

Син Орбакайте повідав, що йому подобається спілкуватися з дітками. Вони артистичні, вже проявляють цікавість до музики та дуже милі.

Щоправда, ні Ліза, ні Гаррі не здогадуються, що спілкуються не просто з родичем, а зі своїм племінником.

Батьки ще не пояснили двійнятам про те, ким насправді є Микита Пресняков та інші старші родичі. Мотивується це тим, що діти ще просто маленькі, аби це зрозуміти.

Проте, ніхто не заперечує, аби родина Христини проводила з ними час.

Схожі статті