Слава Камінська не змогла забути екс-чоловіка і тепер глузує з нього: прийоми у психолога не допомогли

Слава Камінська присвятила колишньому кліп. Все, як завжди, крутиться навколо Едгара.

Нещодавно репертуар вже сольної співачки Слави Камінської поповнила ще одна композиція під назвою “Slava Bogu”. У цей раз виконавиця вирішила відкрити завісу своєї душі і продемонструвала фанатам власні почуття.

Новий кліп Слави Камінської

У цей раз співачка постала у доволі незвичному для неї амплуа і відштовхнулася від ліричних мотивів.

Пісня отримала назву “Slava Bogu” не просто так. Вона звучить як маніфест дівчини, яка закінчила обридлі важкі стосунки.

“Дівчатка, розлучатися треба саме в такому настрої! З принцом прощаємося, коней залишаємо собі”, – прокоментувала прем’єру Камінська в своєму Instagram.

А в кінці відеороботи з’явився новий герой — пластичний хірург, який розставив усе на свої місця та пояснив слухачам, кому ж був адресований текст композиції.

Нагадуємо, що слава Камінська довгий час перебувала у шлюбі з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським і є матір’ю двох його дітей.

Пізніше співачка зізналася, що була емоційно залежною від коханого і це зруйнувало їхні стосунки. Потім їй довелося навідувати психолога для терапії, щоб позбавитися цих почуттів. Також виконавиця зазначила, що можливо вони зійдуться знову. Адже він батько її дітей і назавжди залишиться близькою людиною. Зараз вони активно спілкуються та проводять час разом з дітьми. Натомість Едгар Камінський стверджує, що розлучився з дружиною через її захоплення пластикою і ніяк не коментує можливе возз’єднання.

Схожі статті