Ольга Фреймут розсекретила факти про свого партнера

Учасниця проекту «Танці з зірками» Ольга Фреймут поділилася подробицями життя свого партнера Іллі Падзіна.

Екс-телеведуча Ольга Фреймут на своїй особистій сторінці в Instagram поділилася з підписниками маловідомими фактами про свого партнера по танцях Іллю Падзіна. Список фактів учасниця проекту залишила під фото, на якому вона у червоній піжамі з опушкою на манжетах і зібраним за допомогою заколки волоссям.

У стрічці Ольга Фреймут виставила 3 фотографії, на двох з яких екс-ведуча «Ревізора» позує з партнером по танцях Іллею Падзіним.

 

https://www.instagram.com/p/CFv-VRQhm_n/

Певна річ підписники не стрималися, щоб не прокоментувати улюблену учасницю. «Олю, ви чудові! Успіхів Вам потрапити до фіналу! Вболіваємо за вашу пару. ❤️», «Ви дуже класна пара 👍❤️❤️❤️❤️», «Ви круті», «Бажаю перемоги в танцях.», «Оля, дуже люблю вас ❤️», – написали під фото прихильники.

Ольга Фреймут зауважила, що фото зроблені перед виходом пари на паркет. А темою вечора було обрано «Танці за мотивами відомих кінокартин». Пара екс-ведучої та хореографа танцювала вальс за мотивами «Щоденника Бріджит Джонс».

Щодо фактів, то колишня ведуча склала і опублікувала такий список:

1. Танцює з 2-х років.

2. Ставив танцювальні постановки в Європі та США.

3. У танцювальному світі вважається «королем» контемпу.

4. Не їсть солодке.

5. Носить брекети.

6. Молодший від мене на 13 років.

7. Його дуже люблять діти.

Не оминула увагою Ольга Фреймут і про прохання проголосувати за них і наприкінці переліку фактів учасниця дописала номер пари.

Нагадаємо, що під час ефіру ведуча «Ревізора» посварилася не лише з примою-балериною і суддею шоу «Танці з зірками» Катериною Кухар, а й зробила крок до ймовірного конфлікту і з Владом Ямою. Відомо, що останній завжди вирізняється стриманістю і ввічливістю у спілкуванні з колегами і танцюристами.

Також у Ольги Фреймут на «Танцях з зірками» був конфлікт і з запрошеною ведучою балкону Машою Єфросиніною і суддею проекту балероною Катериною Кухар.

Схожі статті