Як ображав Анастасію Приходько її колишній продюсер Костянтин Меладзе: “Краще б до мене приставали”

Анастасія Приходько у ході інтерв'ю зробила доволі неоднозначну заяву.

Нещодавно Катерині Осадчій вдалося спіймати Анастасії Приходько на одному з заходів та взяти в неї ексклюзивне інтерв’ю. Співачка тільки-но стала матір’ю втретє і вже почала виходити на світські раути. У ході бесіди тележурналістка поцікавилася однією з публікацій артистки, яку вона зробила днями раніше.

Неоднозначні вислови стосувалися скандалу, який стався між Ані Лорак та Костянтином Меладзе. Нагадуємо, що Кароліна звинуватила продюсера та композитора у тому, що він її домагався.

Анастасія Приходько б’є тих, хто її ображає

Анастасія не змінила своєї думки і підтвердила, що вважає заяву Ані Лорак про те, що Меладзе пропонував кар’єру через ліжко абсолютно усім неправдивою. Співачка запевнила, що їй такої пропозиції не надходило, а якби таке сталося, то вона б вдарила чоловіка.

Тоді Катерина Осадча запитала про її вислів стосовно того, що в неї є власна історія, до якої публіка ще не готова. Приходько запевнила, що в неї були дуже погані відносини з колишнім продюсером Костянтином і краще б до неї приставали. Втім, причину таких розмов вона так і не назвала. Що саме зробив Костянтин Анастасії досі невідомо.

Нагадуємо, що скандал пов’язаний з харасментом зі сторони Костянтина Меладзе почався з публічної заяви Ані Лорак на телепередачі “Доля людини” про його пропозицію.

До співачки також приєдналася і Оля Полякова, яка зізналася у тому, що також стала жертвою брудних пропозицій композитора. Натомість, російський шоу-бізнес повністю прийняв сторону Меладзе завіриши представників ЗМІ, що такого просто не могло бути. Цю позицію розділяють і колишньої учасниці “ВІА Гри”.

Схожі статті