Як виглядали головні красуні і красені серіалу “Величне соліття” до популярності: Хюррем, Балі-бей та інші

Турецький серіал "Величне століття" прославився на весь світ, як і виконавці його головних ролей. А якими актори історичної драми були до популярності?

Тема Османської імперії стала однією з найбільш обговорюваних в медіаполі саме з виходом на екрани “Величного століття”. Не в останню чергу завдяки талановитій акторській грі.

Мер’єм Узерлі

Екранна Хюррем Султан анітрохи не соромиться свого минулого і навіть сама публікує в соцмережах архівні підліткові фото. Завдяки їм дійсно можна помітити, що з роками обличчя Мер’єм трохи змінилося. Як вважають користувачі мережі, сталося це завдяки пластичній хірургії, хоча Мер’єм Узерлі стверджує, що вона за природну красу.

Мер'єм Узерлі тоді та зараз
Мер’єм Узерлі

Халіт Ергенч

Виконавець ролі султана Сулеймана навпаки не любить афішувати подробиці свого особистого життя, тому кадрів його юності у відкритому доступі практично немає. Проте, віддані шанувальники все ж відшукали архівний знімок актора.

Халіт Ергенч тоді та зараз
Халіт Ергенч тоді та зараз

Важко не помітити, що за минулі роки Халіт сильно облисів, проте менш привабливим від цього він не став і, здається, ще більше змужнів.

Пелін Карахан

Пелін ідеально втілила образ граціозної, розумної та витонченої дочки Хюррем і Сулеймана Міхрімах. Зараз їй 36, але так і не скажеш, адже здається, що з юних років вона практично не змінилася.

Пелін Карахан тоді та зараз
Пелін Карахан тоді та зараз

Бурак Озчівіт

Серіальний Малкочоглу Балі-бей завжди міг похвалитися яскравою зовнішністю, адже свою кар’єру він починав в модельному бізнесі, причому був досить успішним.

Бурак Озчівіт тоді та зараз
Бурак Озчівіт тоді та зараз

Вже тоді він став головним серцеїдом Туреччини і до сих пір їм залишається, однак його серце зайняте акторкою Фахріє Евджен, з якою вони разом виховують маленького сина.

Схожі статті