Як виглядає нова Місіс Україна та чи вдалося їй переплюнути Камалію, яка носить почесний титул Місіс Світу

У Києві пройшов фінал конкурсу краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International, який вкотре зібрав головних красунь країни.

Цей конкурс краси не зовсім звичайний, адже брати участь в ньому можуть тільки заміжні жінки у віці від 25 років. На подібному змаганні засвітилася і українська співачка Камалія, якій вдалося завоювати перемогу і стати Місіс Світу-2008. Вона обійшла конкуренток з сорока різних країн світу, назавжди вписавши своє ім’я в історію.

Це не перший успіх Камалії на таких конкурсах, але, безумовно, наймасштабніший. До цього виконавиця боролася за титул головної красуні неодноразово, причому завжди отримувала номінацію.

Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008
Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

На цей раз переможницею Mrs. Ukraine International-2021 оголосили 33-річну психологиню і дизайнерку інтер’єрів Тетяну Ровну з Дніпра. За її плечима дві вищі освіти — юридична та психологічна, але зараз вона знову вчиться, на цей раз в галузі державного управління.

Переможниця конкурсу краси Mrs. Ukraine International-2021 (посередині)
Переможниця конкурсу краси Mrs. Ukraine International-2021 (посередині)

Тетяна вже 16 років щаслива в шлюбі і виховує трьох дітей — 14-річного сина Станіслава, 11-річну дочку Злату і 5-річного сина Любомира. Як дбайлива мама, жінка приділяє багато уваги вихованню спадкоємців, а найкращим способом виростити видатних особистостей вважає трансляцію гідного прикладу.

Родина Тетяни Ровної
Родина Тетяни Ровної

Саме тому Тетяна уособлює собою сучасну жінку, яка розвивається всебічно. Сама вона своїм покликанням називає психологію, але при цьому переможниця також займається бізнесом.

Тепер же їй належить представити Україну на міжнародній арені в конкурсі Mrs. International-2021 американському місті Кінгспорт, що у штаті Теннессі.

Тетяна Ровна
Тетяна Ровна

Схожі статті