Ані Лорак поставила крапку в історії с Муратом: відписалася від нього в Інстаграмі. Що трапилося у пари?

Ані Лорак - блискуча зірка, яка пережила важке розлучення, здається поставила крапку у стосунках з невірним чоловіком.

Ані Лорак. У 2009 році вона була найщасливішою нареченою. Виходила заміж за власним бажанням і за коханого чоловіка. З Муратом артистка познайомилася на відпочинку, але молоді люди настільки вподобали один одного, що не змогли пережити розлуки і стали родиною.

Мурат Налчаджиоглу та Агі Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Агі Лорак. Фото взято на просторах мережі. 

Сама поп-діва зізнавалася, що Мурат був її справжнім коханням, але чоловік обійшовся з нею дуже жорстоко. Турецький підданий зраджував їй з різними дівчатами у столичних київських клубах. Одного разу його коханку впізнали: нею виявилася Яна Беляєва – модель та учасниця конкурсів краси.

Пара розпалася. Не зупинив навіть той момент, що у подружжя була спільна донечка. Софія тепер живе на дві родини: більшість часу з мамою, а трохи з батьком.

Та на одній з вечірок Мурат та Ані ніжно обіймалися та танцювали серед гостей під романтичну музику.

Ані Лорак на вечірці з чоловіком. У мережі судять про примирення пари.

Співачка ніяк не коментувала свій новий союз з чоловіком. Проте, в Інстаграмі, Лорак, як популярна блогерка, виявилося не стежить за життям екс-коханого у мережі.

Коли відписалася співачка та як зараз спілкується з Муратом – невідомо. Хоча поп-діва розповідала в інтерв’ю програмі “Судьба человека” про те, що з роками навчилася ставитися толерантно до батька своєї дитини заради спілкування його та Софії.

Проте, у перші роки їй було важко сприймати Мурата.

Схожі статті