Що відомо про екс-дружину Євгена Огіра, з якою він був до Тіни Кароль: теж народила сина і вимагає спадщину

Поки що єдиним чоловіком Тіни Кароль був нині покійний Євген Огір, для якого шлюб з українською поп-дівою був вже не першим.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра змусила плакати всю країну, адже її фінал став дуже трагічним. Познайомилася пара у 2007-му, коли співачка була в пошуках нового продюсера. Саме їм і став Євген, але поступово робочі стосунки переросли в романтичні.

Уже в 2008-му закохані зіграли таємне весілля на Мальдівах, після чого влаштували пишне вінчання в Києво-Печерській Лаврі. Подружжя просто світилося від щастя, а плодом їх всеосяжних почуттів став син Веніамін.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Пару Кароль і Огіра називали однією з найкрасивіших у всьому українському шоу-бізнесі, вони вміло поєднували роботу з родиною і не соромилися виражати свою любов на публіці, проте цій сімейній ідилії не судилося тривати вічно. Зруйнувала її важка хвороба Євгенія — рак шлунка.

Найкращі клініки на чолі з найкращими лікарями не змогли врятувати життя чоловіка, яке обірвалося в 2013 році, коли Огіру було 32.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна дуже важко переживала смерть коханого, що погіршилося ще й непростими відносинами з його колишньою обраницею Надією, яка народила йому сина Женю.

Кароль завжди намагалася підтримувати їх, передавала їм гроші, купувала хлопчикові щось для школи, але оскільки він так чи інакше є спадкоємцем Євгенія, в якийсь момент жінка потребувала у зірки віддати частину спадщини покійного:

“Питання спадковості встало вже на другий тиждень, коли Жені не стало. Це було дуже неприємно. Я плакала. Я не могла зрозуміти чому, як, навіщо”, — розповідала артистка в програмі “Світське життя“.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Незважаючи на все це, поп-діва вважає, що діти не повинні брати участь в сімейних сварках і сподівається, що Веніамін все одно буде дружити зі своїм зведеним братом по батькові.

Більше подробиць з особистого життя Тіни Кароль дивіться в наступному відео:

Схожі статті