Дружина Анатолія Анатоліча наростила своїм малолітнім донькам довгі нігті: як виглядає і чому зробили

Анатолій Анатолій та його дружина Юла - дуже колоритна пара українського шоу-бізнесу. Подивіться, яку прикрасу дозволила зробити жінка своїй дитині.

Анатолій Анатоліч одружився зі своєю коханою Юлією у 2009 році. Пара утворила справжній творчий симбіоз: вона – журналістка та піарниця, він – успішній ведучий та шоумен. Жінка подарувала обранцю двійко дітей: Алісу (2011 рік народження) і Лоліту (2013 року). Зараз Юлія при надії.

Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми
Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми. Фото взято на просторах мережі.

Юля не тільки активна мама, а ще й популярна блогерка, яка висвітлює своє життя в Інстаграмі. Так, нещодавно зірка піару ошелешила мережу, показавши, що своїй малолітній дочці вона дозволила зробити штучні нігті.

“Я дозволяю пробувати. Звичайно, ходити так в тих місцях, де це доречно. Вони зараз наближаються до підліткового віку, шукають себе і я їм не заважаю. Впевнена, що зараз у них той період, коли експерименти в здоровому глузді на користь”, – обгрунтувала жінка своє ставлення до бажань доньки.

Виявляється, її донька вже давно цікавиться новомодними “штучками” для дівчат. То пірсингом, то нігтями. Настільки вчинок Юлії викликав резонанс, що його обговорювали навіть у програмі “Твій день” на телеканалі “1+1”.

До речі, дружина Анатолія Анатоліча, не єдина зіркова мама, яка дозволяє своїм дітям самовиражатися, як вони бажають. Ксенія Мішина своєму сину Платону одного разу не заборонила фарбувати волосся у синій колір.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном. Фото взято на просторах мережі.

Акторка переживала лише за одне: як вчителя поставляться до вчинка сина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.