В мережу потрапило фото Дана Балана з батьками та сестрою: ось як виглядає майбутня рідня Тіни Кароль

За життям молдавського співака Дана Балана стежить ціла армія фанатів, причому не тільки його, а й української поп-діви Тіни Кароль.

Дан став першим чоловіком, з яким Тіні приписували роман після смерті її чоловіка Євгена Огіра в 2013 році. Іскра між ними пробігла у вокальному шоу “Голос країни”, куди Балан прийшов в 9 сезоні. Поступово їх симпатію стали помічати і глядачі, адже недвозначні погляди, сором’язливість і кокетство приховати неможливо.

Самі Дан і Тіна не поспішали розкривати всі карти, тому шанувальники з захватом спостерігали за їх таємним коханням в надії почути підтвердження своїх здогадів. Втім, з тих пір багато чого змінилося.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Спочатку продюсер “Голосу” Володимир Завадюк на публічному виступі заявив, що ця романтична історія була створена синтетично заради рейтингів шоу, після чого тут же взяв свої слова назад і сказав, що просто невдало висловився, а загравання між Кароль і Баланом помічав неодноразово.

Потім висловився молдавський мачо, який назвав їх симпатію справжньою. Незабаром і сама поп-діва перервала мовчання, зазначивши, що нав’язати любов неможливо, як і називати флірт обманом:

“Ми були щирі і це наша історія. Як буде далі — це наш секрет”.

Тіна Кароль проміняла молдавського мачо Балана на лисого радіоведучого
Дан і Тіна на сцені

Точок над “і” передбачувані закохані не розставили, але в мережі маму Дана Балана вже називають свекрухою Тіни Кароль. З нею вони познайомилися на сцені “Голосу”, куди Людмила піднялася, щоб влаштувати синові сюрприз. А ось з іншою ріднею співака вона не знайома, так само як і його численні фанати. Втім, побачити їх все ж можна.

Так, на одній з фанатських сторінок Балана в Інстаграмі з’явилося рідкісне архівне фото, зроблене кілька десятиліть тому.

На знімку зображені тато майбутньої зірки Михай, його мама Людмила, молодша сестра Санда і сам Дан. Коментатори були зачаровані тим, як кумир виглядав в дитинстві.

А якщо хочете дізнатися, чи дійсно Тіну Кароль і Дана Балана пов’язують романтичні стосунки, дивіться наступне відео:

Схожі статті