В’ячеслав Узелков після скандального розлучення з Мариною Боржемською знайшов собі нову наречену (ФОТО)

Український боксер В'ячеслав Узелков не так давно пережив скандальне розлучення з Мариною Боржемською, а в його житті вже з'явилася нова наречена.

З боку ідеальна пара Марини і В’ячеслава розпалася восени 2018-го після двох десятків років у шлюбі. Як пізніше з’ясувалося зі слів Боржемської, причиною цього стало фізичне і психологічне насильство з боку боксера. Більш того, вона пішла від чоловіка, залишивши йому все спільно нажите майно.

Незважаючи на це, в своїх інтерв’ю фітнес-тренерка стверджує, що не тримає зла на колишнього і дякує за прожиті разом роки, адже за цей час було і багато хорошого, а її головне щастя — діти, син Роберт і дочка Олівія. Узелков же не соромився поливати екс-дружину брудом після розлучення, але, схоже, він нарешті залишив всі образи в минулому і почав жити своїм життям.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська з дітьми від Узелкова

Так, боксер став героєм нового реаліті-шоу “Одруження наосліп” на телеканалі 1+1, в рамках якого успішні чоловіки та жінки, які не зуміли побудувати гармонійні відносини, будуть намагатися зустріти другу половинку і створити міцну сім’ю.

“Я 22 роки був у шлюбі. Моя колишня дружина була для мене справжньою мрією. Я кричав на весь світ, що її люблю. Розлучення мені далося дуже складно”, — сказав Узелков про Боржемську.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Поруч з собою він бачить струнку, спортивну і цікаву білявку, якою стала фітнес-мама Юлія Черницька. Вона виховує 4 дітей від першого шлюбу і з нею В’ячеслав проживе цілий тиждень під прицілом камер.

Фото зі зйомок Одруження наосліп, праворуч від В'ячеслава його нова наречена Юлія
Фото зі зйомок Одруження наосліп, праворуч від В’ячеслава його нова наречена Юлія

Хто знає, можливо їх пара дійсно складеться і незабаром з екранних молодят вони перетворяться на реальних.

Схожі статті