Молода вдова Бориса Грачевського продовжила вести сторінку режисера в соцмерехаж після його смерті

Борис Грачевський пішов з життя в січні 2021-го, але його вдова Катерина Білоцерківська до сих пір не може змиритися з втратою чоловіка.

З моменту смерті творця “Єралашу” пройшло вже півроку. Борис Юрійович зумів побороти рак шкіри, причиною якого стала родимка, а от впоратися з Ковідом-19 йому так і не вдалося.

Вірус у Грачевського діагностували в грудні 2020-го, вже через шість днів його госпіталізували, ще через два перевели в реанімацію. На Різдво 7 січня кінорежисера підключили до апарату штучної вентиляції легенів і ввели в медикаментозну кому. Через тиждень на 72-му році життя Борис помер від ускладнень, викликаних інфекцією.

У нього залишилося двоє дорослих дітей від першого шлюбу, дочка-підліток від другої дружини і однорічний син від третьої обраниці Катерини Білоцерківської, яка стала вдовою всього через 5 років подружнього життя.

Катерина Білоцерківська та Борис Грачевський з новонародженим сином
Катерина Білоцерківська та Борис Грачевський з новонародженим сином

За час без Грачевського вона неодноразово ділилася зворушливими спогадами про коханого чоловіка, часто публікувала його архівні фото, а тепер героїня статті вирішила відновити сторінку режисера в Інстаграмі.

Так, останній пост, зроблений ще самим Борисом Юрійовичем, датований 27 грудня 2020-го, а 2 травня 2021-го в його акаунті з’явився новий-старий знімок з ще одним засновником “Єралашу” Олександром Хмеликом:

“Два великих творця Єралашу! Бракує тут А. І. Сурикової! Я прийняла рішення вести акаунт чоловіка в пам’ять про нього”, — написала Білоцерківська.

Коментатори подякували жінці за те, що вона не дає публіці забути геніального Бориса Грачевського, а також висловили свої співчуття.

Схожі статті