Сімейство Пугачової та Галкіна забезпечує Примадонна: вдвічі обійшла чоловіка за розмірами гонорарів

Ні для кого не секрет, що статки Алли Пугачової і Максима Галкіна рахуються в мільйонах, але добувачем в їх сімействі є не гуморист.

Примадонна є однією з найвідоміших співачок радянської та російської естради. При цьому останні 10 років вона не їздить з гастролями по країні, виходячи на сцену лише на честь власних ювілеїв.

Тепер доходи від концертів 72-річна артистка не отримує, а тому істотно зросли і розцінки на її приватні корпоративні виступи. Не вплинула на це навіть поява безлічі нових імен в шоу-бізнесі. Більш того, гонорари Алли Борисівни вдвічі вищі, ніж у її не менш відомого чоловіка Максима Галкіна, причому вона до сих пір залишається найбільш затребуваною серед своїх колег по сцені.

Алла Пугачова
Алла Пугачова на сцені

Як пише видання КП, запросити Пугачову на приватну вечірку обійдеться замовникам в нечувані 350 тисяч євро (11,6 мільйона гривень). Та й то, навіть за такі гроші Примадонна погоджується далеко не на всі пропозиції. Все вирішують особисті зв’язки — якщо вже хочете особисто зустрітися з виконавицею, готуйтеся до тривалих переговорів.

Заради справедливості, Галкін теж не бідує. Його виступ на приватному заході коштує 120 тисяч євро (майже 4 мільйони гривень). Після цього відпадають всі питання щодо того, що пара живе у справжньому замку — можуть собі дозволити!

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми живуть у замку
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми живуть у замку

В одному зі своїх інтерв’ю Максим розповідав, що замок — його дитяча мрія, яку він зумів втілити в життя, ставши відомим і багатим. У маєтку Пугачової і Галкіна нудно не буває — крім цілої армії прислуги, там граються двійнята Ліза і Гаррі. Знамениті батьки дають дітям все найкраще, але при цьому вони намагаються їх не розбалувати.

До речі, “перша леді естради” Алла Борисівна неодноразово намагалася розвинути власний бізнес, який раз по раз провалювався. Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті