Павло Зібров боїться за власні штани: 63-річному артистові досі надходять гостренькі пропозиції від дівчат

Павло Зібров ще той парубок — навіть у похилому віці йому надходять неоднозначні пропозиції від найвідданіших прихильниць.

Сценічне амплуа Павла Зіброва може справляти неоднозначне враження. Знаменитість здається легковажним мачо, який дуже полюбляє жінок та охочий до їхньої уваги. Втім, він давно знаходиться у шлюбі і нещодавно навіть відсвяткував срібне весілля.

Однак, шанувальниць подібні  факти ніколи не зупиняли і фанатки Павла Зіброва не є виключенням.

Що пропонують співаку прихильниці його творчості?

Нещодавно журналістам вдалося взяти інтерв’ю у Павла Зіброва під час “Української пісні року”, у якому він розповів про свої стосунки з дружиною та шанувальницьами. Вусатий мачо не приховує, що хоча його популярність припала на дев’яності роки, він і зараз є міцним горішком, а дівчата й донині пропонують вражаючі речі.

Павло Зібров з донькою та дружиною
Павло Зібров з донькою та дружиною

Наприклад, нещодавно захоплена зіркою жіночка вирішила завагітніти від Павла і запропонувала йому народити. Артист тільки віджартовуються. Мовляв боїться, що втратить і штани, і вуса, і все що можна.

“Зі мною поруч донька Діана, дивиться, щоб у тата не забрали вуса, штани і все інше. Стежить за тим, щоб була дистанція – не тільки від пандемії, а й від дівчат”,

Варто відмітити, що не дивлячись на образ Павло Зібров — зразковий сім’янин, який нечасто або ж взагалі не бере участь у скандалах.

Павло Зібров
Павло Зібров з дружиною

Нагадуємо, що нещодавно донька Павла Зіброва давала інтерв’ю, у якому розповіла, як важко їй будувати кар’єру за умова, що їй постійно тицяють у зіркове походження. Втім, дівчина отримала свою першу роботу дійсно у батька. Діана працювала його піар-менеджером.

Схожі статті