Олег Винник вперше показав рідну сестру: чим займається жінка, яка вимушена жити у тіні відомого брата

Олег Винник не бажає багато розповідати про свою рідню та навіть з його стійкістю характеру, неможливо було приховати правду від фанатів.

Олег Винник  – один з небагатьох співаків, який зробив кар’єру своїм талантом та домігся популярності кропіткою працею, а не піаром на родинних стосунках. Більше того, артист сам не раз наголошував на тому, що він не бажає ділитися особистим. Саме тому, про його родину ми знаємо не дуже багато.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Якщо тему його стосунків з Таїсією Сватко годі й обговорювати, адже все і так очевидно, то цікаво дізнатися, чи є у Головного вовка країни взагалі родичі. З ким ріс Олег Винник?

Вперше артист наважився розповісти про свою сестру.

Виявляється жінка досі мешкає там, де колись проживав і сам Олег – у Черкаській області. Її звати Наталія, а ще у неї є двійко дітей. Винник племінників просто обожнює та не втрачає можливості провести з ними дозвілля, хоча вони вже досить дорослі особистості.

Із сестрою Олег дуже схожий, що правда жінка має темне волосся, але такі самі блакитні очі, як і співак. Наталія дуже щира та україномовна. Вона займається домашньою випічкою та веде господарство.

Наталія – сестра Олега Винника. Скриншот взято з програми “Ранок” (телеканал “Україна”)

Жінка дуже радіє, коли її брат приїздить у гості та балує його домашнім хлібчиком, який Олег просто обожнює. Співак і сам, коли буває на Черкащині любить займатися випічкою. Крім цього, родина завжди влаштовує застілля на честь приїзду брата.

Мешкає Наталія у власному будинку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.