Як виглядало весілля В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської: сімейну ідилію боксер зруйнував власноруч

Тренери шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська і В'ячеслав Узелков вже давно не разом, але навколо їх зіркової пари скандали не вщухають досі.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися ще в студентські роки на перших курсах навчання. В’ячеслав і Марина були тоді зовсім юними — їм було по 18 і 17, проте, вже через два роки у 1999-му закохані зіграли весілля.

Сукня нареченої була білосніжною, стриманою, але в той же час розкішною. Наречений одягнув костюм з чорними брюками і чорно-білим піджаком в дрібну клітинку.

Весілля Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова
Весілля Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова
Весілля Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова
Весілля Марини Боржемської та В’ячеслава Узелко

Боксер говорив, що обраниця заворожила його з першого погляду, проте мріям Узелкова прожити з нею все життя не судилося збутися. Так, в кінці 2018-го Україну сколихнула звістка про розлучення однієї з найбільш ідеальних телепар, яка регулярно давала інтерв’ю про сімейні цінності. В’ячеслав залишився жити в їх просторій квартирі площею майже в 100 квадратних метрів, а Марина забрала дітей і переїхала до батьків:

“Я пішла від нього з тим, з чим я прийшла. Я не можу забрати те, що не належить мені. Хоча ми заробляли на це все разом”.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська з дітьми від Узелкова

Після розставання Узелков присвячував колишній дружині зворушливі пости з зізнаннями в коханні, поки в один момент раптом не став поливати її брудом. Боржемська при цьому довго не виносила на загальний огляд справжню причину розлучення, але в решті решт вона натякнула на те, що в їхній родині бували епізоди фізичного і психологічного насильства з боку чоловіка:

“Це було те, що зараз до цих пір пам’ятає дитина. Це було при Олівії. Це те, що заподіяло біль дітям, в першу чергу. Ти про себе в той момент не думаєш, тому що ти доросла, ти розумієш, що ти з цим справишся, але це лякає твоїх дітей. Я не хочу про це говорити. Я знаю, що це потім спричинить за собою. Я не хочу, щоб Слава відчував насильство, тому що люди йому багато чого не пробачать”, — розповідала Марина в YouTube-проект і “Ужин с Дороти“.

В'ячеслав Узелков і Марина Боржемська
В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська

Після розлучення фітнес-тренер повернула своє дівоче прізвище і почала нове життя. Узелков теж на місці не сидить — він вирішив пошукати кохання в реаліті-шоу та вже навіть знайшов собі наречену.

Схожі статті