Скільки заробляють Пугачова, Галкін та Кіркоров? Гонорари зірок становлять вартість елітного будинку

За ті гроші, які заробляє Алла Пугачова за виступ, середньостатистичний українець міг би придбати 10 квартир.

Нещодавно російська газета “Комсомольская правда” опублікувала суми, які артисти просять за виступи на приватних корпоративах. Видання посилається на інформацію, отриману від організаторів концертів.

Скільки заробляють Примадонна російського шоу-бізнесу, поп-король та пародист?

Так, за даними ЗМІ, 72-річна співачка Алла Пугачова оцінює свій концерт для обраних в 350 тисяч євро. При цьому дуже вибірково підходячи до вибору замовників. Екс-чоловік виконавиці, 54-річний поп-король Філіп Кіркоров просить за виступи 90 тисяч євро.

Філіп Кіркоров та Алла Пугачова
Філіп Кіркоров та Алла Пугачова

А от нинішній чоловік Примадонни 44-річний шоумен Максим Галкін входить в трійку найбільш високооплачуваних російських артистів — пародист і ведучий в оцінює свої виступи в 120 тис. євро.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Варто відмітити, що середній гонорар за корпоратив у представників російського та українського шоу-бізнесу становить приблизно 50 тисяч євро.

Також необхідно підкреслити, що за один свій гонорар Алла Пугачова могла б придбати елітне житло у селі Романків у котеджному селищі “Сонячна Долина”, де зараз проживають Настя Каменських, Потап, Катерина Осадча, Юрій Горбунов та інші. Адже ціни на платформах посередників, якраз стартують від 350 тисяч євро за будинок.

Українські артисти таких гонорарів навіть близько не мають. Наприклад, Оля Полякова заробляє близько 10 тисяч доларів за виступ, а гонорар Джамали сягав п’ятидесяти після перемоги на Євробаченні.

Нагадуємо, що декілька днів тому в ЗМІ з’явилася новина про те, що Галкін заборгував внесок Пенсійному фонду РФ. Шоумен тут же відреагував на цю звістку в своїх мережах, заявивши, що це брехня.

Схожі статті