Ще трохи і українська теледіва! Людмила Барбір у карколомній сукні похизувалася фігурою та довжиною ніг

Людмила Барбір спантеличила карколомним образом на відкритті кінофестивалю.

Сьогодні Людмила Барбір стала справжньою зіркою серед знаменитостей та у мережі. Її образ нацеромоніі відкриття фестивалю полонив серця багатьох користувачів мережі і представників світського суспільства. Давайте роздивимося цю сукню зблизька.

Теледіва Людмила Барбір

Сьогодні відома українська телеведуча, зірка “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір стала ведучою відкриття кінофестивалю “Молодість” разом з популярним українським актором Тарасом Цимбалюком. Знаменитість одразу ж прикувала до себе погляди неймовірною красою.

Кадр з відкриття фестивалю.

Спеціально для теледіви розкішне вбрання створив український дизайнер Іван Фролов, володар нагороди “Прорив року” на Best Fashion Awards 2020.

Сама сукня складалася з тафтової помаранчевої і дуже пишної спідниці та тілесного кольору верху, який ніжно обійняв плечі телеведучої. Завдяки високому вирізу до стегна публіка змогла насолодитися красою ніжок ведучої.

Фото з церемонії відкриття.

Сама Людмила зізнається, що усі примірки проходили дуже таємно. Фролов мріяв справити враження на аудиторію, тим паче, що він вважає, що сукня ведучої є ідеальним способом зробити захід більш пам’ятним. Наприклад, як це було з Машою Єфросиніною на Євробаченні, коли усі обговорювали наряд.

На заході побував увесь український бомонд, а Людмила Барбір стала головною зіркою церемонії відкриття. Звісно, повз такої краси важко пройти. Після цього карколомного виходу на сцену Людмила має усі шанси стати новою теледівою. Тим паче, що Катя Осадча скоро народжує і точно не буде у змозі конкурувати.

Схожі статті