Вже не онкохвора Алла Мазур публічно захистила свого сина та обурилася на складність освітньої програми

Алла Мазур висловилася стосовно нових правил в українській мові, не приховуючи обурення.

Алла Мазур, хоча і є користувачкою соціальних мереж, вкрай рідко публікує фотографії та власні думки. А якщо і ділиться чимось з іншими користувачами, то тільки по ділу. Її не можна назвати блогеркою, а її особиста сторінка в Інстаграм навіть не підтверджена адміністрацією додатку, тому те, що вона говорить своїм підписникам набуває важливості. Мазур говорить рідко, але влучно.

Нові правила в українській мові та обурення Алли Мазур

Нещодавно на особистій сторінці зірки плюсів Алли Мазур в соціальній мережі з’явилася публікація про те, що зараз у міністерстві освіти активно руйнується бажання вчити рідну мову серед учнів.

Телеведуча не змогла приховати свого обурення стосовно того, що фігури в шахах є істотами і запитала в своїх підписників, чи можна взагалі запам’ятати таке правило і, більш того, сприймати його серйозно. У знаменитості виникли запитання до людей, які складали ці правила.

Алла, як і кожна мама хоче, щоб її дитина була освіченою та успішною. І цей “недолік” сильно вибив її з колії. Аджем, як виявилося, навіть тележурналістам важко зрозуміти логіку таких нововведень.

Нагадуємо, що Алла Мазур досягла ремісії після тривалої  боротьби з онкозахворюванням. Зараз вона активно бере участь у різноманітних промо-компаніях присвячених боротьбі з раком, а також стає героінею різноманітних глянців, для яких знімається зі своєю новою зачіскою. Зараз Алла Мазур стала символом боротьби з цим захворюванням і надихає інших жінок на перемогу.

Схожі статті