Тост Алли Пугачової, сюрпризи від дітей і танці: до мережі потрапило ексклюзивне відео з ювілею Орбакайте

Як насправді виглядало свято Христини Орбакайте цього року?

25 травня Христина Орбакайте гучно відзначила ювілей. На своє 50-річчя артистка влаштувала пишну вечірку, на якій зібрала свою велику сім’ю і весь цвіт російського шоу-бізнесу.

Привітати співачку прийшли Аніта Цой, Філіп Кіркоров, Олександр Ревва, Евеліна Бледанс, Валерія з Йосипом Пригожиним і інші зірки. Кілька днів ЗМІ публікували фото-та відеоматеріали зі свята, а сама іменинниця хизувалася подарунками.

Ексклюзивні кадри

Сьогодні Христина Орбакайте опублікувала ексклюзивне відео  в яке увійшли найяскравіші моменти свята. На початку ролика виступила зі зворушливою промовою Алла Пугачова.

Для іменинниці заспівали її сини Дені Байсаров і Микита Пресняков, а Орбакайте романтично станцювала зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим. Потрапили в ролик й інші кадри вечора – презентація чотириярусного торта, прикрашеного червоними квітами. Не обійшлося на святі і без дискотеки, а також алкогольних фокусів з вином та виступи самої Орбакайте.

“Багато було репортажів і фотографій мого ювілею, і ось тепер ексклюзивне відео на моєму YouTube каналі!” – урочисто оголосила донька Пугачової в на особистій сторінці в Instagram і зібрала під публікацією сотні компліментів і поздоровлень з минулим святом.

Шанувальникам творчості Христини Орбакайте та фанатам родини Примадонни дуже сподобався фільм, який зібрав мільйони компліментів за короткий проміжок часу. Свято обернулося великим концертом, приєднатися до якого може кожний подивившись відео, яке наймані оператори створили для ювілярки.

Схожі статті