Все, що відомо про єдину сестру Дана Балана: теж в шоу-бізнесі, але на знаменитого родича не схожа

Дан Балан — не єдина дитина для своїх батьків. Молдавський артист має молодшу сестру, яка теж пробилася в світ шоу-бізнесу.

Первістком в сім’ї Людмили та Михая Балан став Дан. Маму співака знають в рідній Молдові як співачку і телеведучу, причому в Україні у неї не менше шанувальників, а все тому, що вона одного разу з’явилася на сцені вокального талант-шоу “Голос країни”, де заспівала для сина і української поп-діви Тіни Кароль, яку вважають його таємною коханою, народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль на сцені Голосу країни

Тим самим Людмила підігріла чутки про роман Тіни і Дана, проте до цих пір вони ще жодного разу його не підтверджували, як і не спростовували.

Тато Балана Михай теж людина публічна, але в більш офіційному полі зору. Він є дипломатом і на даний момент очолює службу інформації і безпеки країни.

Родина Дана Балана
Родина Дана Балана

Через 6 років після народження Дана на світ з’явилася його молодша сестра Санда. Вона пішла по стопах матері і освоїла професію телеведучої. Світової популярності родичка співака не здобула, зате вона знайшла сімейне щастя, на відміну від брата.

Санда Балан
Санда Балан
Дан Балан з сестрою Сандою
Дан Балан з сестрою Сандою

Взимку 2013-го після семи років стосунків Санда вийшла заміж за чоловіка на ім’я Дмитро Русу, який доводиться Балану другом. Весілля було пишним, проходило воно в одному з найрозкішніших ресторанів Кишиніву, а без виступу Дана, звичайно, не обійшлося, причому співав він дуетом з нареченою.

Весілля Санди Балан
Весілля Санди Балан
Дан і Санда на весіллі
Дан і Санда на весіллі

Зараз Санда і Дмитро виховують двох дітей — дочку Елісу і сина Крістіана. Щасливі батьки діляться їх фотографіями в соцмережах, та ще іноді сімейні кадри з малюками з’являються на сторінках дядка Дана і бабусі Людмили в Інстаграмі.

Схожі статті