Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: “Наші з Лялею дороги розійшлися”

Святослав Вакарчук офіційно заявив про те, до розлучається з Лялею Фонарьовою.

Український співак Святослав Вакарчук — людина дуже закрита та обережна. Він ніколи не давав журналістам ображати свою родину і завжди ставив її окремо від публічності. Таким чином про те, як живе артист та які проблеми його хвилюють його фанати ніколи не знали. Так і про розлучення майже ніхто не здогадувався.

Святослав Вакарчук з дружиною
Святослав Вакарчук з дружиною

Нещодавно співак заявив про своє розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою. Фонарьова і Вакарчук всі ці роки ретельно приховували своє особисте життя. Достовірно невідомо, одружена пара офіційно або вони проживали в цивільному шлюбі. Втім, усі ці роки Вакарчук виховував падчерку Діану і залишався зразковим сім’янином.

Розрив з Лялею

Співак запевнив, що вони з Лялею залишаться близькими людьми. Про це артист розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Він також висловив подяку вже екс-дружині за більш ніж двадцять спільно прожитих років і доньку Діану.

“Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. <>Життя продовжується. Я сподіваюся, що воно подарує кожному з нас досить щасливих моментів”, – додав артист.

Подейкують, що причиною розриву стала нова пасія Вакарчука. Втім, достовірно невідомо, чи правдива ця інформація. Сподіваємося, що пара дійсно розійшлася мирно та полюбовно. Не хотілося б, щоб ще одне зіркове серце було розбито.

Нагадуємо, що у Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової  спільних дітей не було.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.