Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт: сколихнула мережу своїм материнським щастям (ФОТО)

Неля Шовкопляс – не тільки весела й життєрадісна ведуча, яка щоранку допомагає українцям просинатися. Ще вона любляча дружина та мама двох діточок.

Робота ведучої на телеканалі 1+1 була для Нелі мрією, яку вона втілила в життя, навіть не маючи досвіду в професії. Шовкопляс, працюючи маркетологом-еконономістом, дуже хотіла потрапити у “Сніданок з 1+1”, і їй це вдалося – працьовитість та шалене бажання досягти мети зробили свою справу.

Після телевізійних курсів героїню нашої сьогоднішньої статті і занесло на телебачення. Наразі вона є невід’ємною частиною ранкового проекту разом з Єгором Гордєєвим, Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір, Олександром Поповим та Валентиною Хамайко.

Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін

Чоловік Нелі Владислав повністю підтримав бажання коханої змінити життя та разом з нею освоїв абсолютно нову для себе професію айтішника. Подружжя познайомилося ще в студентські часі, а вже через рік після знайомства вони стали офіційними чоловіком і дружиною. Новими фарбами життя пари заграло після появи на світ синів Тимофія і Матвія.

Ось як Неля та Владислав дізналися про те, що в них буде двійня:

“Пам’ятаю, на 12-му тижні прийшла на обстеження і питаю у лікаря жартома: “Ну що, в мені там хоч хтось живе? Може я собі придумала вагітність?”. Вона дивиться на монітор, потім починає усміхатися та переглядатися з медсестрою: “Та тут не просто хтось живе, у вас двійня”. В цей момент я не знала, що робити – плакати чи сміятися”, – наводить слова Шовкопляс Теленеделя.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс

Після цієї новини Нелю одночасно долали емоції щастя і страху, хоча мати сім’ю та дітей вона хотіла усвідомлено, тому у свої 27 тоді ще майбутня телезірка народила одразу двох хлопчиків.

Неля Шовкопляс з двійнятами Матвієм і Тимофієм
Неля Шовкопляс з двійнятами Матвієм і Тимофієм
Неля Шовкопляс з чоловіком та синами
Неля Шовкопляс з чоловіком та синами

На той момент Шовкопляс з чоловіком жили на скромну зарплатню вчителя біології у сільській школі, де працював Владислав, та дитячі виплати. Вони ледь зводили кінці з кінцями навіть при тому, що їм допомагали друзі і батьки, однак на такі гроші прожити було важко, тому подружжя наважилося на кардинальні зміни в професійному плані, і не дарма.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.