Максим Галкін заткнув за пояс всіх критиків Пугачової: змінив імідж коханій – тепер виглядають ровесниками

Алла Борисівна - авторка легендарного вислову: "Я старію і нічого не можу з цим вдіяти". Віку Примадонна не соромиться, але й підкреслювати красу не забуває.

Алла Пугачова вже кілька років не сходить з Олімпу музичної естради. Артистка завоювала прихильність слухачів не тільки своїм бездоганним музичним талантом, а й ставленням до вроди, жіночності та віку.

Примадонна не приховує: зовнішність змінювала, але й не заперечує, що вже давно не виглядає, як юна особа.

Алла Пугачова тоді та зараз
Алла Пугачова тоді та зараз

Попри те, що Алла Борисівна має поважний вік, їй нічого не заважає жити з молодим чоловіком Максимом, а ще виховувати своїх малолітніх дітей, які ледь-ледь закінчили 1-й клас.

Не комплексує через різницю у віці і сам Галкін. Чоловік сприймає кохану такою, як вона є і дуже пишається, що у свої 72 роки Примадонна виглядає вельми моложаво.

Буквально сьогодні, 15 червня, пародист показав, як свіжо та гарно виглядає співачка.

Артистка підрізала волосся, нафарбувалася та наділа біле вбрання. До речі, на Максимі теж біла сорочка, до пари Примадонни.

Показує у кадрі артистка браслет з прозорим камінням.

А підписів гуморист не лишив – все тут і так очевидно: у подружжя справжнє кохання.

Алла не соромиться молодіжних образів

Примадонна руйнує всі стереотипи щодо того, що “жінка має підбирати вбрання за віком”. До речі, шиє наряди для співачки відомий дизайнер Валентин Юдашкін.

Вбирається Пугачова у підбори та стильні молодіжні образи, які демонструє на вечірках. На більш серйозних заходах Алла Борисівна демонструє елегантність за допомогою вуалі та капелюшків.

Схожі статті