Соломія Вітвіцька не змогла стримати емоції прямо під час ефіру: екс-чоловік зірки повернувся у її життя

Соломія Вітвіцька була шокована появою колишнього чоловіка, який привітав її з днем народження.

У кінці 2020 році Соломія Вітвіцька наважилася зізнатися у тому, що вона та її колишній чоловік Влад Кочетков прийняли рішення розійтися після 8 років шлюбу. У пари немає спільних дітей і не так багато спільних фотографій у мережі. Подейкували, що чоловік зірки просів не міг витримати той факт, що знаходиться у тіні дружини. Втім, сама Соломія мала зовсім інший погляд на ситуацію.

Соломії Вітвіцький — 41

Сьогодні прекрасна телеведуча Соломії Вітвіцька святкує 41-й день народження. У цей день її привітали усі знайомі, близькі, друзі, колеги та зірки українського шоу-бізнесу. Але дещо таки ошелешено знаменитість — це пряме включення з привітаннями від її колишнього коханого, який зовсім не скупився на теплі слова.

“Радий бачити, що ти щаслива, весела і усміхнена. Вітаю тебе з твоїм днем ​​… Хочу побажати тобі, щоб ти не втрачала своєї наполегливості, творчого запалу, завжди йшла вперед. Хочу щоб у тебе на серці завжди був спокій, мир і любов … Світи і будь щаслива “, – сказав в прямому включенні Влад.

Варто підкреслити, що Соломія ніколи не казала про те, що між ними вщухли почуття. Напроти, розрив стосунків обом дався дуже важко, але вони не припинно псувалися і саме тому було прийнято рішення розійтися. З огляду на останні події, добре видно, що між колишніми досі палає вогонь.

Хтозна? Може через декілька років вони таке зрозуміють, що створені одне для одного і почнуть все спочатку. Принаймні фанати Соломії дуже за радіють подібному розвитку подій.

Вітаємо прекрасну Соломію Вітвіцьку з днем народження та бажаємо довгая літа.

Схожі статті