Все, що відомо про нового обранця Аліни Гросу Романа Полянського: заради співачки покинув дружину з дитиною

На рахунку молодої української співачки Аліни Гросу вже є одне розлучення. Втім, як і у її нового обранця – російського актора Романа Полянського.

Героям нашої сьогоднішньої статті давно приписували роман, і не дивлячись на всі чутки про свої романтичні стосунки, Аліна та Роман довгий час відмовчувалися. Перші підозри з’явилися ще в минулому році, коли вони обидва перебували в шлюбах. Уже тоді Полянський знявся в декількох кліпах виконавиці, до того ж вони разом відвідували світські заходи.

Роман Полянський та Аліна Гросу
Роман Полянський та Аліна Гросу

Нарешті в лютому 2021 року Гросу опублікувала у себе в Інстаграмі кадри з запису нової пісні, на яких парочка обіймається, танцює, дуркує і в цілому світиться від щастя. Всі сумніви шанувальників відпали, особливо з огляду на підпис до ролика:

“Спеціально для всіх закоханих. Кохайте і будьте щасливі, як ми”.

Офіційно відносини з актором співачка підтвердила в травні 2021-го на вечірці Viva.Awards, куди вони прийшли разом:

“Я дуже рада, що поруч зі мною є він. Тому що він дуже велика підтримка, і він дуже врятував мене після розриву”, – говорила Аліна.

Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков
Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков

Розлучення зі своїм першим і поки що єдиним законним чоловіком Олександром Комковим далося Гросу непросто, хоча пара і року в шлюбі не протрималася. А ось у Романа за плечима багаторічний шлюб з однокурсницею по театральному училищу імені Бориса Щукіна Дариною Жулай, яка народила йому дочку Марфу.

Роман Полянський і Дарина Жулай
Роман Полянський і Дарина Жулай
Родина Романа Полянського
Родина Романа Полянського

У мережі регулярно можна зустріти звинувачення на адресу Полянського з приводу того, що він кинув дружину і дитину заради молодої співачки з України. Усім обуреним критикам актор дав вичерпний коментар:

“Я ніколи не прагнув будь-кого посвячувати у подробиці свого особистого життя, але щоб уникнути подальших подібних розмов, повідомлень і коментарів, проясню – я розлучився досить давно”, – наводить слова Романа segodnya.Lifestyle.

Схожі статті