Привиди на дачі у Людмили Гурченко: онука легенди кіно не може створити музей через злу енергію акторки

Онука Людмили Гурченко не довго засмучувалася після пограбування і розповіла про плани.

Онука Людмили Гурченко Олена Корольова задумалася про продаж сімейних реліквій для того, щоб потім перерахувати гроші в благодійний фонд. Для цього спадкоємиця збирається перебрати бібліотеку бабусі і виставити частину книг на аукціон.

“Я б хотіла щось продати на аукціоні або через спеціалізовані сайти. Виручені кошти вирішила перерахувати в дитячий фонд, щоб енергія бабусі поширювалася на благо людей, а не припадала пилом в шафах”, – розповідає Королева.

Музей на дачі

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Онука Людмили Марківни зізналася, що налаштована зробити свій музей на дачі Люсі, як вона називає бабусю – там теж цікаво і можна влаштовувати творчі вечори та екскурсії. Напевно це буде багатьом цікаво, там своєрідна творча атмосфера і багато речей актриси.

Правда, знайомі сказали Олені, що на “дачі бабусі” відчувається зла енергія, їсть привид. Корольова поки в шоці, але цього літа все одно займеться підготовкою і проведенням аукціону – буде час і для того, щоб розібрати колекцію бабусі і розібратися з усіма “привидами” в будинку народної артистки СРСР.

Нагадуємо, що знаменита радянська актриса Людмила Гурченко померла в 2011 році. Артистка страждала від серцевої недостатності. Їй було 75 років. Після смерті Гурченко її дочка отримала в спадок квартиру і дачу. Коли Марія Корольова  раптово померла 3.5 роки тому від серцевого нападу, знепритомнівши у дворі свого будинку, то її чоловік став претендувати на половину нерухомості, яку купили на гроші Гурченко. Онука Олена продовжує боротьбу за цю нерухомість.

Схожі статті