Камінська крутить роман одразу з двома. Осадча поставила зірку у незручне становище: “Це побачить чоловік”

Слава Камінська дуже здивувала телеведучу і начебто злякалася.

Нещодавно Катерині Осадчій вдалося спіймати вже сольну вокалістку Славу Камінську на одному з заходів і поставити їй дуже провокаційні питання. Розмова стосувалася її спільного виходу в світ з Сергієм Квцубою.

Що у Слави Камінської з Сергієм Кацубою?

Катерина Осадча, абсолютно не соромлячись, спитала у Слави Камінської, що її пов’язує з Сергієм Кацубою, який супроводжував її на “Міс Україна”. Слава Камінська заперечила думку тележурналістики про те, що їх пов’язує роман.

“Зараз це побачить чоловік, з яким в мене стосунки і буде дуже не добре. У мене з Сергієм ніколи не було стосунків, ми вирішили подіставати пресу. Хай попишуть щось”, — повідомила Слава.

Але Катерина Осадча не здавалася і запитала, як так вийшло, що він супроводжував її на ряд заходів, і чому вони виглядали, як пара. Співачка почала виплутуватися, як могла, і навіть показала виразом обличчя, що поссавлена у дуже незручне становище. А становище було дійсно поганим, адже Кацуба одружений. Судячи з усього, стосунки між молодими людьми не обмежувалися лише піаром для Слави Камінської. Втім, навряд вона про це скаже.

Слава Камінська
Слава Камінська

Втім, офіційного підтвердження підозрами Катерини Осадчий так і не відбулося. Слава Камінська багатозначно подивилася на журналістку і на цьому все закінчилося.

Нагадуємо, що нещодавно Слава Камінська розповідала про те, що самв зруйнувала шлюб з Едгаром Камінським. Мовляв, у неї була емоційна залежність, від якої страждали обидва. Після розлучення зірка ходила до психотерапевта, щоб виправити ситуацію та позбавитися від цієї емоції. Зараз вона не приховує, можливо навіть зійдеться з чоловіком, адже в них двоє спільних дітей.

Схожі статті