Гайтана знаходилася у любовному трикутнику і навіть не здогадувалася про це: правду розповів брат коханого

Нещодавно Гайтана розповіла особисту історію, яка дуже сподобалася підписникам.

Співачка Гайтана вже давно зникла з радарів журналістів та українських телеглядачів. Втім, особисту сторінку в соціальній мережі Instagram вона веде доволі активно і ділиться з підписниками враженнями, емоціями та різноманітними життєвими історіями. Нещодавно вона поділилася вражаючою розповіддю про її юність та першу закоханість.

Сильна закоханість Гайтани

Так, артистка розповіла, що зустріла свою першу любов у метро. Хлопцю вона також дуже сподобалася, тому він вийшов з нею на станції і дав їй свою адресу, щоб вона прийшла до нього в гості. Через дві неділі вона з подругою таки завітала до нього, вони добре провели час, а потім з’ясувалося, що це був не він, а його старший брат. Він сам зізнався у цьому, коли прощався з нею.

Співачка натякнула, що брат їй також дуже сподобався. На превеликий жаль, вона так і не розповіла, кого ж обрала і залишила інтригу. Втім, Гайтана зазначила, що була дуже закохана і постійно думала про хлопця.

Гайтана
Гайтана

Нагадуємо, що співачка розповіла, що погіршення відносин з колишнім коханим, продюсером Едуардом Климом призвело до її вживання заборонених речовин. За її словами, під час депресії Гайтана зрозуміла, що починає курити кілька разів в день. Таким чином, виконавиця хотіла втекти від реальності і розслабитися. В результаті, зірка стала залежною від легких наркотиків: без них не починався і не закінчувався жоден її день, і так кілька років. На щастя, співачка схаменулася і самостійно поборола залежність і розірвала відносини з Климом. Остаточно позбулася виконавиця від залежності на батьківщині батька – Конго. Співачка запевнила, що саме батько підібрав правильні слова і заспокоїв її.

Схожі статті