Навіть турок втік: Ані Лорак заявила, що надає перевагу діамантовим прикрасам. Мурату не по кишені?

Ані Лорак розлютила користувачів мережі нескромними смаками.

Ані Лорак є дієвою популярної музики у Російській Федерації. Тому навіть важко уявити, скільки може коштувати реклама на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Втім, нещодавно вона прийняла пропозицію від бренду та зобов’язалося прорекламувати їхні діаманти.

Навіть турецький чоловік втік

Вона опублікувала власні фотографії і дописала, що обожнює діамантові прикраси і надає перевагу каблучкам та сережкам.

Такий підхід сподобався далеко не всім, адже аудиторія Лорак не така заможна, як вона. Один з користувачів мережі вирішив висловитися стосовно співачки і написав, що мабуть через великі запроси зірки від неї і пішов чоловік. Мовляв, навіть турок, який дуже трепетно ставиться до питань сім’ї не витримав.

Скріншот провокаційного коментаря.

Вочевидь, цей чоловік не є фанатом зірки і не спостерігає за її особистим життям, інакше він би знав, що причиною розлучення були численні зради Мурата.

Скріншот коментаря на сторінці Ані Лорак.

Нагадуємо, що шлюб Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу тріщав по швах багато років. Поки співачка знаходилася на гастролях, він відпочивав з іншими жінками і неодноразово вбив був пійманий за фліртом та чимось більшим. Друзі та оточуючі Ані Лорак розповідали, що Мурат настільки знахабнів, що навіть не ховався. Останньою краплею став фотодоказ зради Мурата, який досі блукає мережею. На ньому турецький бізнесмен зображений поряд жінкою, яку він гладив у внутрішній частині її стегна, що каже про близькі відносини між ними. Через рік Ані Лорак та Мурат розлучилися.

Чи дарував він їй діаманти чи ні — цікаве питання, на яке ми, певно, не отримаємо відповіді.

Схожі статті