Після 15 років на сцені Тіна Кароль вирішила змінити професію: стане акторкою і вже готується до зйомок

Тіна Кароль цього року святкує 15 річний ювілей своїх виступів на українській естраді. Невже концерти "приїлися" зірці?

Тіна Кароль. Вона представляла Україну на Євробаченні, співала наш гімн та кожне велике свято вітала своїх прихильників. У неї було безліч турів нашими містами і ювілейний мав статися цього року. Втім, його скасували через пандемію.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль проявила себе і як підприємець: вона продає прикраси, свічки для дому, аромати та навіть взуття. Тепер її творча діяльність не знає кордонів, адже Кароль поїхала з виступом до Казахстану. Там, у ряді інтерв’ю, які давала співачка, з’ясувалися дуже цікаві моменти. Виявляється, Тіна хоче спробувати себе ще й у ролі акторки.

Про це вона розповіла місцевому музичному каналу MUZZONE.

Тіна Кароль розповіла про свою майбутню акторську кар’єру.

“Пропозиція поступила. Ми знаходимося на стадії затвердження дат зйомок. Це мелодрама, можна навіть сказати комедійна. І я дуже рада, це буде велике кіно”, – поділилася планами Тіна Кароль.

Фільмографія Тіни Кароль

Поп-діва натхненно розповіла про свою майбутню кар’єру у кіно, але чогось не згадала, як кілька років тому вже спробувала себе у ролі акторки. Грала співачка головну героїню короткометражного фільму “Колишні”.

Там Тіна перетворилася на брюнетку.

Брала участь Тіна Кароль у якості запрошеної акторки й в інших ігрових проектах. У шоу “Ліга Сміху” зірка з’явилася у ролі камео.

Тіна Кароль. Ліга сміху

Артистка була зіркою номеру команди “Загорецька Людмила Степанівна”. За сюжетом до Тіни прийшли гумористи аби полагодити ноутбук. До речі, саме ця команда стала переможцем сезону.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.