Влад Яма висловився про останній ефір «Танців з зірками»

Відомий український хореограф і суддя проекту «Танці з зірками» Влад Яма поділився думками з приводу подій на 5-му прямому ефірі танцювального проекту.

Влад Яма поділився думками щодо вильоту з проекту «Танці з зірками» однієї з найсильніших пар. Про це хореограф написав на своїй інстаграм-сторінці, де подякував організаторам за чудове танцювальне шоу.

 

 

Підписники хореографа почали активно коментувати допис Влада Ями і найбільша дискусія розгорілася саме через виліт Арама Арзуманяна і Тоні Руденко. Фоловери вважали несправедливим, що проект покинули саме вони і просили Влада зробити виключення з правил і повернути пару вшоу. За переконаннями фанатів «ця пара достойна фіналу».

Також у коментарях підписники звернули увагу судді проекту на те, що фільми для постановок на тему світового кіно постійно повторюються. На що Влад Яма порадив прихильникам порадити фільми.

Для судді було дивним, що у номінації опинилися відразу 2 сильні пари. Це були Позитив і Юлія Сахневич й Арам Арзуманян і Тоня Руденко. За результатами глядацького голосування проект залишила пара Арама і Тоні. Щоправда сам Арам не дуже засмутився через виліт, принаймні не показав, що акторові прикро. Зірка фільмів «Скажене весілля» не залишився осторонь і прокоментував виліт їхньої пари на своїй сторінці в інстаграмі написавши, що завдяки танцям схуднув на 8 кілограмів, полюбив бальні спортивні танці і знайшов багато нових друзів серед учасників проекту. Загалом Арам знайшов багато позитивних моментів, що трапилися за 5 ефірів улюбленого проекту. А ще актор подякував усім за підтримку і побажав перемоги іншим учасникам.

 

 

Після публікації допису прихильники почали активно підтримувати пару в коментарях, стверджуючи. Що шоу тепер нецікаво буде дивитися і вони найкращі. Звітно ж прихильники не забули побажати улюбленим танцівникам творчих успіхів. А деякі фоловери  навіть пропонували бойкотувати результати голосування, стверджуючи, що Арам і Тоня достойні бути у фіналі проекту.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.