Обраниця “Холостяка-11” Анна Богдан розкрила всю правду про їх стосунки: “Можна не говорити про кохання”

Переможницею романтичного реаліті-шоу "Холостяк-11" стала дівчина на ім'я Анна Богдан, яка не приховує свого нинішнього ставлення до Михайла Заливако.

Після фіналу проекту Анна та Михайло залишилися разом, однак були вимушені переховуватися від прихильників, аби не розкрити свої стосунки ще до виходу останнього випуску на екрани. Нарешті, коли в ефір вийшло фінальне пост-шоу “Як вийти заміж” закохані підтвердили, що вони досі разом, а Заливако навіть переїхав до Богдан у Київ з Харкова, живуть вони теж удвох, хоча можна сказати, що навіть втьрох. У пари є кішка на кличку Бублик.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако і Анна Богдан з кішкою
Михайло Заливако і Анна Богдан з кішкою

Герої нашої сьогоднішньої статті разом подорожують та виставляють спільні фото в соціальних мережах. Крім того, у себе в Інстаграмі Анна Богдан регулярно влаштовує спілкування з аудиторією та відповідає на найцікавіші питання з будь-яких тем, але зазвичай вони стосуються відносин.

На цей раз переможницю “Холостяка-11” запитали: “Щоб були міцніші стосунки, чи потрібно постійно говорити про кохання?”. Ось як на це відповіла дівчина:

“Можна не говорити про кохання, але усіма своїми діями щоденно це показувати. Набагато гірше тоді, коли говорять, що кохають, а дії говорять про зворотне”.

Скріншот з Інстаграму переможниці Холостяка-11 Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму переможниці Холостяка-11 Анни Богдан

До речі, свій фінальний вибір Михайло робив між Анною та Юлією Бельченко, більш відомою як Юля Зайка. Не дивлячись на те, що Заливако навіть повернув останню в проект після того, як не подарував їй троянду, його серце все ж таки підкорила не вона, що спричинило купу критики в мережі. Втім, лише сам Холостяк знає, як і з ким йому буде краще.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Схожі статті