Тіна Кароль розповіла про всіх дітей від Євгена Огіра та поскаржилася на складнощі виховання сина Веніаміна

Відомо, що у Тіни Кароль та Євгена Огіра є спільна дитина - Веніамін. Та чи це єдина дитина чоловіка? Дізнайтеся далі.

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. 18 листопада доля подарувала подружжю Огірів сина, якого назвали Веніаміном.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

У 2013 році, хлопчик, який ще навіть не ходив до школи – осиротів. Але Тіна зізнається: саме Веніамін був стимулом не зламатися і не опускати руки тоді, коли вже не було сил жити далі.

Зараз Вєня (так його лагідно називає мама) навчається у Британії. Поп-діва захотіла, аби в її дитини була найкраща освіта. Кароль не перестає хвалити свого сина в успіхах у навчанні, але й не без конфліктів проходить виховання.

Тіна розповіла зворушливу історію, як зробила зауваження Веніаміну за невиконане вчасно завдання. При цьому співачка порівняла його успіхи з досягненнями іншого хлопця. Син відповів матері, що він – інший і по-іншому сприймає навчання та час. Після цього Кароль вибачилася і пообіцяла ніколи не казати дитині таких речей.

Веніамін – єдиний син?

Для Тіни та Євгена – Веніамін є єдиною дитиною. Кароль дуже мріяла і мріє про доньку, але у шлюбі з Огіром народити дівчинку не вдалося. Та у Вєні є братик. Річ у тім, що чоловік поп-діви мав до неї вже серйозні стосунки з жінкою, яка і народила йому першу дитину.

Імені екс-обраниці Євгена Тіна не розголошує. Натомість відомою є історія про те, як по смерті продюсера до співачки звернулася його колишня дружина і стала вимагати частину спадку.

Кароль наголошує, що ніколи не заперечувала, щоб її чоловік бачився з дитиною від першого шлюбу, а її Веніамін спілкувався з братиком.

Схожі статті