Сімейна ідилія: вагітна Лілія Ребрик притулилася до чоловіка Андрія Дикого та приховала живіт його руками

Лілія Ребрик починає привертати до себе увагу підозрілою поведінкою. Деталі у статті.

Лілія Ребрик ніколи не приховувала того факту, що знаходиться у цікавому положенні. Втім, і публічних заяв присвячених вагітності вона ніколи не робила. Буває дуже важко зрозуміти, що жінка знаходиться у вразливому стані. І самі перші терміни бувають найбільш нанаповнені стресом та страхом. Саме тому представниці прекрасної статі обирають почекати з новиною про те, що очікується поповнення. І можливо правильно роблять.

Лілія Ребрик вагітна?

Нещодавно на особистій сторінці прекрасної телеведучої та акторки в одній особі Лілії Ребрик з’явилися фотографії з її чоловіком Андрієм Диким. Подружня пара мило обіймалася та виражала свої почуття прямо перед об’єктивом.

Скріншоти сторінки Лілії Ребрик

До речі, знаменитості обожнюють показувати світові силу свого кохання. Так, на першій фотографії Лілія щільно притулилася до коханого животом, наче приховуючи його, а вже на другій Андрій Дикий сам ховає його руками.

Варто відмітити, що останні публікації Лілії також дають мало свідоцтв про стан її фігури. Зірка наче спеціально ховає талію, що наштовхує на думки, що вона чекає на малюка.

Такий самий спосіб обрала і Катерина Осадча, яка усіма силами намагалася приховати той факт, що вона носить під серцем третю дитину. Хто зна, можливо Лілія Ребрик скоро стане багатодітною мамою?

Нагадуємо, що Лілія Ребрик вже є матір’ю двох прекрасних доньок. Тому цілком можливо, що пара вирішила на цей раз обзавестися синочком. Так чи інакше, з часом ми дізнаємося, чи є у Лілії шанси стати мамою спадкоємця. А вірні фанати акторки будуть раді будь-якому рішенню кумира.

Схожі статті