Ігор Кондратюк рішучо закликав лишити Філіпа Кіркорова престижного звання: поп-король прокоментував подію

Вчора, 23 червня стало відомо, що Філіп Кіркоров потрапив до "чорного списку". Та впливові українські знаменитості вважають, співак недостатньо покараний.

Мінкульт України, СБУ зазначили, що персона Філіпа Кіркорова несе національну загрозу країні. Відповідь поп-короля не змусила чекати. У своєму Інстаграмі співак зазначив:

“Тим, що сталося – треба пишатися! Новини України виглядають як зі світу фантастики. Але це реальність”

Співак також пояснив своє бачення ситуації у відео, а ще й заспівав українською.

Артист потрапив до чорного списку через те, що відвідував Крим, не перетинаючи кордон Україні (а це вважається способом невизнання територіальної цілісності держави) та заявляв, що півострів – найкраща земля Росії.

Сам же Філіп Бедросович назвав сміхотворним рішення заборонити народному артисту України в’їзд на її територію.

Кондратюк проти Кіркорова

Впливовий український продюсер Ігор Кондратюк висловив свою точку зору виданню “Обозреватель” на таку подію у шоу-бізнесі. На думку знаменитості, взагалі Філіпа слід лишити звання народного артиста України.

Ігор Кондратюк

Крім цього, Ігор назвав поп-короля одіозною персоною та зауважив, що той порушував законодавство нашої країни.

“Кіркоров один з багатьох росіян, які порушують українські закони. На одній з премій він вихваляв Путіна, який є Гітлером 21 століття. Кіркоров перетворився на ніщо. А чи займається “ніщо” творчістю – я навіть не знаю, я за ним давно не спостерігаю”, – прокоментував “Обозревателью” свою точку зору шоумен.

Крім цього екс-суддя Х-фактору зазначив, що взагалі не вважає за потрібне стежити за культурою нашого північного сусіда. Ігор також зазначив, що взагалі сподівається на повний розрив стосунків.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.