Стало відомо, що співачці МакSим погіршало у реанімації: що відбувається з артисткою, яка у зараз у комі?

Марина Амбросімова досі знаходиться у медикаментозній комі. Що відбувається?

Російська співачка МакSим прикута до ліжка з 15 червня, коли вона потрапила в реанімацію після концерту в Казані. Її госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус в одну з московських лікарень після концерту, який зірка спробувала відпрацювати з температурою 39.

38-річна артистка 10 днів перебуває в лікарні, з них тиждень в медикаментозній комі, але поліпшень немає. А за деякими даними – навпаки, стан важкий.

Коментарі від лікарів та інших ресурсів

Марина Максимовна
Марина Максимовна

“МакSим як і раніше знаходиться в медикаментозному сні. У неї стан стабільний. Але про прогнози виведення з ШВЛ поки рано говорити, тому що для цього повинні бути поліпшення. Показники повинні бути краще”, – повідомила помічниця співачки МакSим.

У той же час телеграм-канал Baza з посиланням на власні джерела повідомляє, що стан у співачки важкий, а відсоток ураження легень значно збільшився. Раніше повідомлялося про 40%, канал ж наводить цифру 75%.

“Співачка Максим – у важкому стані. Її перевели в умовну групу “КТ-4″. До цієї групи відносять всіх хворих коронавірусів з великою площею ураження легень. У Максим – більше 75%”, – сказано в повідомленні.

МакSим
МакSим

Лікарі відзначають, що після серйозного ДТП, в яке співачка потрапила в 2018 році, у неї ослаблений організм, і тому її одужання ускладнює ряд проблем зі здоров’ям. Після аварії лікарі діагностували у співачки внутрішні пошкодження, травму щелепи і струс мозку, МакSим на два роки пішла зі сцени і тільки в лютому 2021-го оголосила про повернення.

Схожі статті