Скромні магнати: стало відомо, якими статками володіють Андрій Данилко, Ольга Фреймут, Влад Яма та інші

Скільки зароблять найвідоміші "скромники" України? Деталі у статті.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Телеведуча після низки переходів з каналу на канал залишилася офіційно безробітною. У реєстрі є згадка про благодійний фонд, названий її ім’ям, який вона ж і очолює.

Як вдалося з’ясувати з реєстру прав нерухомого майна, у Ольги є свої квадратні метри в будинку на вулиці Спаська, 5. Квартири в цьому будинку продають за ціною від 500-600 тисяч доларів.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Артист має чотири квартири в самому шикарному будинку столиці. За даними реєстру нерухомості у нього є відразу чотири квартири на Хрещатику, 25. Апартаменти, номери яких закінчуються на “0”, “3” і “6” оформлені на його ФОП, а квартира з номером, який закінчується цифрою “1”, записана безпосередньо на нього. Загальна вартість цієї нерухомості може становити 1,5 млн доларів.

Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Короткий майстер-клас Влада Ями на корпоративі обійдеться в 2,5 тис. доларів. Крім того, що Яма є членом журі в телевізійних шоу і має розкручену сторінку в Instagram, він ще й нібито особисто навчає танців у кількох приватних школах. В сумі Яма на місяць може заробляти більше 300 тисяч гривень. Хореограф живе в заміському будинку під Києвом разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Продюсер Полякової говорив в інтерв’ю, що заробітки артистки за рік можуть досягати 1,3 млн доларів.

На співачку оформлено дві квартири на вулиці Інститутська, 16. Ринкова вартість такої нерухомості може доходити до 700-800 тис. доларів.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.