Наступна Холостячка Злата Огнєвич вже має фаворита: співачка розповіла перші та найгостріші деталі проекту

Злата Огнєвич розповіла найцікавіші моменти з нового сезону "Холостячки".

Другий сезон шоу “Холостячка” канал “СТБ” почав знімати на початку червня. Перший сезон дуже сподобався українському глядачеві. Тому другий обіцяє бути не менш цікавим.  Цього разу свою любов на проекті шукає 35-річна співачка Злата Огнєвич.

Перша іскра на шоу

Злата Огнєвіч

Головна героїня шоу вже розкрила деякі деталі проекту, які можуть дуже зацікавити фанатів. Наприклад, між Златою та учасником вже промайнула іскра.

“Перед початком проекту я дуже хвилювалася. Передчувала першу вечірку, уявляла, як все пройде, але реальність перевершила всі очікування! Кожен чоловік зміг мене здивувати. Всі учасники – харизматичні, цікаві. Перший чоловік, з яким я познайомилася, зумів поставити таку планку, що я подумала: “А що ж буде далі? Чим чоловіки будуть ще підкорювати?” Один з учасників зміг навіть здійснити мою дитячу мрію. Так що я особисто переконалася, що на проекті “Холостячка” можливо все. Відкрию секрет: перший електричний розряд трапився. Я змогла відпустити себе і прислухатися до серця”, — розповідає Холостячка.

За словами співачки, її приваблюють впевнені чоловіки, які не бояться своїх емоцій, а підкорити її можна романтикою, інтелектом, драйвом і почуттям гумору. Судячи з усього, усі ці вимоги Злата побачила в учасниках, адже на її обличчі читається емоція щастя.

За словами Огневич, специфіка її роботи ускладнює відносини з чоловіками. Згодом у них з’являлися ревнощі до професії, і вони вимагали зробити вибір. Та й часу на знайомства не вистачає. Тому, надихнувшись прикладом пар, які знайшли один одного під прицілом телекамер, і вона зважилася на цю авантюру.

Схожі статті