Олена Мозгова більше не затята брюнетка: продюсерка пофарбувалася та помолодшала, аби Пономарьов кусав лікті

Відома українська продюсерка Олена Мозгова здивувала публіку кардинальною зміною іміджу. Тепер вона не затята брюнетка.

Героїня нашої сьогоднішньої статті активно веде особисту сторінку в Фейсбуці, де ділиться з шанувальниками не тільки своїми думками, а й фотографіями. На цей раз Олена не на жарт здивувала підписників експериментами з іміджем.

Олену Мозгову звикли бачити брюнеткою
Олену Мозгову звикли бачити брюнеткою

Так, з брюнетки Мозгова перефарбувалася хоч і не в блондинку, але її волосся стало набагато світліше звичного темного відтінку. На опублікованому фото Мозгова постала в сірій футболці, без макіяжу і з медовими кучерями:

“Дай собі свободу бути собою, а іншим – бути іншими. У кожного свій шлях, своя доля і свої уроки. Гарного всім дня. P.s. Так, це я, і зараз я така. Кому не подобається, проходьте повз, тому що “новели” на тему сили моєі харизми від кольору волосся вже несила читати. У мене її стільки, тієї харизми, що можу ще поділитись, кому не вистачає”, – пише продюсерка.

Олена Мозгова в новому іміджі
Олена Мозгова в новому іміджі

Перевтілення дійсно феєричне, з чим погодилися численні фоловери Олени, які обсипали її горою компліментів:

  • “Дуже класно, дуже!”;
  • “Ви просто супер. Дуже гарна пані, а гарній пані все до лиця. Будьте завжди веселі та щасливі!”;
  • “Не звертайте увагу на оцінювачів краси”;
  • “Одразу мінус 10 років!”;
  • “Олено, Ви приклад для жінки – бути відважною, неповторною, харизматичною, стильною та сильною попри все. Щодо зачіски – чудова і дуже вам личить”.

Зараз Мозгова одружена зі співаком Девідом Аксерольдом, а до цього 10 років жила у цивільному шлюбі з Олександром Пономарьовим. Ці відносини повні скандалів, які до того ж стали надбанням громадськості.

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова
Олександр Пономарьов та Олена Мозгова

Після розставання з Олександром Олена відсудила собі право виховувати їх спільну доньку Євгенію. Втім, дівчина вже доросла і живе окремо від батьків.

Схожі статті