Чому Катя Осадча ніколи не показувала своїх батьків: що не змогла вибачити стареньким 37-річна теледіва

Катя Осадча завжди на виду у глядачів. Та за цим щирим публічним образом ховаються справжні сімейні таємниці та драми.

Катя Осадча – справжня зірка телебачення та досвідчена світська хронікерка. Журналістка ніколи не лізе за словом у карман та знає, як вивідати правду навіть у найдосвідченішого артиста.

Катя Осадча
Катя Осадча

Катерина щиро розповідає про зйомки, нюанси роботи, подорожі та свій догляд у соціальних мережах. Та про найголовніше мовчить: ведуча досі не розповіла, в яких стосунках вона з батьками.

Хто мама і тато Каті Осадчої?

Катерина – киянка. Народилася майбутня зірка у 1983 році. Родина інтелігентна та забезпечена. Батька звати Осадчий Олександр Володимирович. Він очолює ВО “Київприлад”, державне підприємство оборонно-промислового комплексу України.

Маму звати Анна Павловна. Вона була домогосподаркою та займалася дітьми.

Каті ще з малих років пророкували модельну кар’єру: висока, білява та дуже граційна. Батьки вже у 14 років відправили доньку закордон у Європу. Це був 1997 рік. Рік, коли вся країна наближалася до дефолту.

Чому телеведуча не показує своїх батьків?

Якщо прослідкувати серію інтерв’ю Осадчої, то теми життя своїх мами та тата зірка має не торкається. Відомо, що родичі помагали з вихованням онука, а ще те, що вони живуть у шлюбі вже близько 40 років.

Батьки Каті Осадчої

Редакції “Сенсація” вдалося знайти архівну світлину Катіних батьків. Зроблена вона у ресторані під час сімейного свята у 2013 році. Подробиць про особисте життя рідних Осадча не розкриває навіть своїм фанатам.

Схожі статті