Алла Пугачова не посоромилася показати фігуру у мікрокупальнику: довела, що і на 8 десятку можна мати талію

Алла Пугачова одружилася з набагато молодшим за неї Максимом Галкіним. Та, показавши свою фігуру, Примадонна не лишила сумнівів, що ще дасть фору суперницям.

Алла Борисівна Пугачова, як справжня Примадонна заволоділа серцями багатьох чоловіків. Артистка 5 разів виходила заміж. Нарешті зірка зустріла своє кохання – Максима Галкіна. Йому вона подарувала чудових двійнят Лізу та Гаррі.

Максим Галкін, Алла Пугачова та двійнята
Максим Галкін, Алла Пугачова та двійнята

Що тільки не казали злі язики про цей союз, але Максим і Алла раз у раз доводять, що дійсно коханню підвладні всі люди, незалежно від віку та статусу. Свої почуття не соромиться подружжя демонструвати на людях. Так на ювілеї Галкіна, зіркова пара навіть поцілувалася на публіці.

Чому одружилися Алла та Максим?

Різниця у віці вражає: Максим молодший за Аллу на 27 років. Спілкуватися почали зірки у 2001 році. Тоді Галкін тільки здобував собі статус знаменитості. Згодом пара одружилася, а ще через деякий час навіть обвінчалася.

Пародист не раз розповідав, якою турботливою є Алла Борисівна. У пари майже одразу виникло відчуття спорідненості душ.

За роки, проведені у шлюбі, Примадонна невпинно працювала над собою. Позбулася зайвої ваги, змінила стиль та зачіску. Результат дуже помітний. Не соромиться навіть 72-річна зірка фотографуватися у купальнику.

Світлину знайшли в архіві прихильники співачки. Видно, що артистка стежить за фігурою: вона струнка та підтягнута. Також не забуває Алла і про моду, а ще обирає речі, які підкреслюють принади зрілої краси.

Так зірка хизується моложавими ніжками, але приховує торс купальником.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.