Таюне більше не кохає Олега Винника: вони мають спільне минуле, але у бек-вокалістки інший чоловік

Що Таюне приховує від шанувальників її творчості? З'явилися нові деталі особистого життя зірки.

Плітки про те, що бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко є його таємною дружиною блукають мережею вже не один рік поспіль. Втім, ніяких доказів, окрім архівних фотографій, які свідчать про близькі стосунки артистів немає.

Олег Винник і Таюне одружені

Журналісти впевнені, що пара була одружена, адже інсайдери розповідали і про весілля, і про їхні сумісні поїздки до матері Олега у якості подружжя. Однак, ніяких документів, офіційних заяв або свідоцтв про їхній шлюб досі немає.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

У Таюне інший?

Нещодавно на одному з фан-акаунтів присвячених творчості та Таісії Сватко з’явилася нова фотографія, яка збила з пантелику шанувальників творчості артистки.

На ній Таюне постала поруч з суворим брюнетом. Молоді люди знаходилися на відпочинку. Про це свідчать купальники, пейзаж на задньому фоні та захисні окуляри. Таюне не просто постала плряд з цим чоловіком, а притулилася до нього обличчям. Що безсумнівно говорить про близький характер їхніх відносин. У дописі до цієї публікації було написано: “Кохання — це найкраща річ у цьому світі”.

Деякі з користувачів мережі відмітили, що з Олегом Виником Таюне виглядає набагато краще. Також люди почали питати, чи разом Таїсія Сватко з цим таємничим брюнетом, втім адміністратор фан-акаунту вважає, що ні.

Нагадуємо, що в мережі безліч фотографій та відео, які доводять, що Олега Винника та його бек-вокалістку пов’язують не тільки робочі стосунки. Також відомо, що на момент проживання у Німеччині Олег був одружений. Зараз артист ніяк не коментує свій сімейний статус.

Схожі статті