Андрій Данилко таємно відгуляв весілля з Інною Білоконь: ошатно вбралися та влаштували свято кохання

Андрій Данилко та Інна Білоконь запалили на весіллі. Усі подробиці.

Вірка Сердючка — ідеальний вибір для весілля. І про це знають абсолютно усі. Андрій Данилко, хоч і завершив телевізійну кар’єру, але активно виступає на корпоративах, на які його регулярно кличуть. 40 хвилин у компанії артиста коштуватимуть майже 300 тисяч гривень, але більшість молодят вважають, що це того варто.

Чергове весілля

Вірка Сердючка на весіллі.

Нещодавно Андрій Данилко засвітився на черговому весіллі в образі Вєрки Сердючки. Про це стало відомо завдяки публікації фотографа, який отримав замовлення на тому ж самому святкуванні.

Виявилося, що Андрій так само, як і раніше не зраджує вишиванкам, і на деякі весілля надає перевагу саме ним, а не блискучим сукням з зіркою на голові.

Звісно, його танцюристи та головна партнерка Інна Білоконь також виступає поруч з ним. Примітно, що саме свято відбулося у Львові, а молодята, здається доволі заможні люди.

Нагадуємо, що завдяки відомому продюсеру Юрію Нікітіну стало відомо, що Андрій Данилко зараз веде боротьбу з лінійкою проблем зі здоров’ям. І хоча команда Вєрки Сердючки наполягає на тому, що окрім порушених циркадних ритмів у артиста немає захворювань, продюсер зовсім іншої думки. Юрій розповів, що Андрій вже давно страждає від глибокої депресії. Цю ж саму думку підтримав і колишні продюсер гурту “Ласковый май”, який розповів, як саме Андрія Данилка принизили та змусили відчувати себе погано. Мовляв, усе сталося одразу після Євробачення. Сам Андрій ніяк не коментує плітки про депресію і продовжує жити далі.

Схожі статті