Єгор Гордєєв закоханий у Нелю Шовкопляс: що приховує зірка та чому в них не складаються романтичні стосунки?

Вони виглядають так, наче створені одне для одного. Але життя складається інакше …

Їхні стосунки нагадують казку. У них є абсолютно усе: взаєморозуміння, взаємопоміч, чутливість до слів одне одного, бажання бути поруч і так далі. Коли Неля вперше потрапила у студію “Сніданку” вона навіть і подумати не могла, що ведучий, який запізнюється на першу зустріч з нею, стане ідеальним партнером та ідеальним чоловіком для неї за думкою глядача.

Єгор Гордєєв закоханий у Нелю Шовкопляс

Хоча Неля заміжня жінка і має двох дітей, глядачі бачать між нею та Єгором дещо більше, ніж просто дружбу.

Так, на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram безліч запитань стосовно любовної енергії, яка розгортається між ними.

Коментар під публікацією Нері Шовкопляс

Деякі взагалі вважають, що Єгор закоханий і пара відверто “хімічить”.

Втім, навіть якщо це так, на шляху до кохання у них безліч перепон. Наприклад, Єгор Гордєєв взагалі не хоче перебувати у стосунках. Він відкрито заявляє, що надає перевагу коротким історіям. Мовляв, вони йому подобається більше.

Скріншот коментарів під публікацією Нелі, які невдовзі були видалені. 

Неля — заміжня жінка і має дітей. Більше того, вона видаляє усі коментарі, які стосуються флірту та стосунків з Єгором. Певно, чоловік таки ревнує її до партнера, як і думали глядачі.

Однак, на українському телебаченні безліч прикладів того, що ані шлюб, ані діти не зупиняють зірок і вони таки створюють власну родину з об’єктом свого кохання. Так було у Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, так було і в Насті Каменських з Потапом. Як би там не було, головне, щоб Єгор та Неля були щасливими.

Схожі статті