Як живе зараз Тетяна Денисова: найсуворіша суддя “Танцюють всі” довела себе до інсульту у 37 років

Тетяна Денисова запам'яталася глядачам своїм жорстким характером та неймовірною вродою. Та у житті навіть такій сильній жінці прийшлося нелегко.

Про Тетяну Денисову український глядач узнав завдяки проекту “Танцюють всі!”. У 2009 році молода хореографиня показала всю свою майстерність, а разом із цим і характер. Вона не соромилася виказувати критику напряму, навіть, якщо вона засмучувала учасників.

Тетяна Денисова

У 2016 році її кар’єра на українському телебаченні завершилася і зірка поїхала до сусідньої країни також працювати у якості наставниці танцювального проекту. Цікаво, що під час життя в Україні Тетяна активно займалася особистим життям. Тут вона була у шлюбі з акробатом, з яким згодом розлучилася, а ще не соромилася свого бурхливого роману з Олександром Кривошапко. Хлопець, конкурсант “Х-фактору” – молодший за Денисову. Їх стосунки переросли у шлюб, але у 2012 році через скандали і сварки пара розлучилася.

Олександр Кривошапко відверто розповів про любовні стосунки з Тетяною Денисовою
Олександр Кривошапко відверто розповів про любовні стосунки з Тетяною Денисовою

Інсульт та госпіталізація

Все своє життя, з 5 років, Тетяна Денисова присвячувала спорту і танцям. Жінка невпинно працювала над кар’єрою та репутацією. Нажаль, постійний стрес та навантаження призвели до того, що лікарі запідозрили в артистки інсульт.

Тетяна Денисова

Діагноз не підтвердився, але лікування у клініці все одно довелося пройти. Тетяні на той момент було 37 років. Вона відверто після діагностики заявила, що себе треба любити та турбуватися про здоров’я.

Після виписки продовжила зніматися у російських “Танцях”.

https://www.instagram.com/p/COaT8EIJ1os/

Зараз займається особистим блогом.

Схожі статті